a już myślalem ze to kibicowanie, przepraszam pajacowanie wyszlo z mody... ale jednak znajdzie sie zawsze jakies grono niedojrzałych chłopców, którzy probuja zaimponowac komus... własnie zadaje sobie pytanie komu? ten co madrzejszy juz dawno dal sobie z tym spokoj... dla mnie to zwykli pajace, którzy prędzej czy pozniej doczekaja sie selekcji naturalnej i zapewne nie bedzie juz ani jednego ziomusia czy mordeczki... a co do reszty barachła to zwykli ludzie bez honoru i ambicji...
Ultras1909 ale dobrze że policja zrobiła porzadek bo byłem w pobliżu zabki na 3-go Maja i się bałem nie wiedziałem co mnie czeka
zamknijcie mordy wszyscy co tu pierdzą bo nie wiecie jak było sztywniaczki ;)
Będą dalsze zatrzymania,jak wcześniej pisałem spowiadali się jak na świętej spowiedzi ,bardzo płaczliwi ci kibole szczególnie niejaki Hiszpan😀
Kto wymyślił ten komunikat - to jest tylko opis sytuacji, która została przedstawiona w mediach już ze 100 razy. Nic ono nie wnosi a świadczy tylko o błądzeniu we mgle zarządu, który podobno nie ma sobie nic do zarzucenia. Tłumaczy się winny. Niepotrzebne to jest - robi zły wizerunek i świadczy o nieprofesjonalności a Liga Zawodowa zobowiązuje
Wszyscy wiemy kto to był. Piotrkowianin to nie kibice tylko kibole. Cały ich "guru" wiemy, że jego ojciec jest wysoko w straży miejskiej. Im nigdy nie chodzi o kibicowanie, tylko o bójki. Szkoda tylko, że nie mają honoru i w 20 proponują solo 3 chłopakom, albo ganiają młode dzieciaki, które grają w nogę. Cały Piotrkowianin, Polonia to pajace związane z Leszkiem od ŁKS-y. Którzy potrafią bić słabszych, albo są cwani jak są w przewadze. Nie mają żadnych zasad. Szkoda, że policja nic nie potrafi z tym zrobić. Przepraszam zapomniałem policja dostaję od nich działkę. To miasto, kiedyś piękne zawsze za Widzewem, a teraz się sprzedało.
Najmniej w mieście potrzebna jest hala sportowa, jeszcze jedna.
A wyszaleć niech się wyszaleją w domu i ojcom niech rozpier... drzwi i cokolwiek innego chcą.
Kiedyś było więcej Piotrkowian niż obecnie, wyższej rangi drużyny niż obecnie i hala była wystarczająca.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!