metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obserwator ~obserwator (Gość)04.02.2017 14:42

a już myślalem ze to kibicowanie, przepraszam pajacowanie wyszlo z mody... ale jednak znajdzie sie zawsze jakies grono niedojrzałych chłopców, którzy probuja zaimponowac komus... własnie zadaje sobie pytanie komu? ten co madrzejszy juz dawno dal sobie z tym spokoj... dla mnie to zwykli pajace, którzy prędzej czy pozniej doczekaja sie selekcji naturalnej i zapewne nie bedzie juz ani jednego ziomusia czy mordeczki... a co do reszty barachła to zwykli ludzie bez honoru i ambicji...

20

Boombol ŁKS ~Boombol ŁKS (Gość)03.02.2017 20:13

Patologia i tyle

63

Kibic z chali ~Kibic z chali (Gość)03.02.2017 12:47

Piotrków co tu gadać.wiocha

47

RogoPołunie1910 ~RogoPołunie1910 (Gość)04.02.2017 17:10

Ultras1909 ale dobrze że policja zrobiła porzadek bo byłem w pobliżu zabki na 3-go Maja i się bałem nie wiedziałem co mnie czeka

60

parodia ~parodia (Gość)04.02.2017 18:59

zamknijcie mordy wszyscy co tu pierdzą bo nie wiecie jak było sztywniaczki ;)

09

st.aspirant ~st.aspirant (Gość)04.02.2017 19:00

Będą dalsze zatrzymania,jak wcześniej pisałem spowiadali się jak na świętej spowiedzi ,bardzo płaczliwi ci kibole szczególnie niejaki Hiszpan😀

70

PralaMaka ~PralaMaka (Gość)04.02.2017 19:08

Tylko MKS Piotrków Auuuuuu !

20

PGNiG ~PGNiG (Gość)04.02.2017 19:14

Kto wymyślił ten komunikat - to jest tylko opis sytuacji, która została przedstawiona w mediach już ze 100 razy. Nic ono nie wnosi a świadczy tylko o błądzeniu we mgle zarządu, który podobno nie ma sobie nic do zarzucenia. Tłumaczy się winny. Niepotrzebne to jest - robi zły wizerunek i świadczy o nieprofesjonalności a Liga Zawodowa zobowiązuje

21

Ultras1909 ~Ultras1909 (Gość)04.02.2017 14:01

Wszyscy wiemy kto to był. Piotrkowianin to nie kibice tylko kibole. Cały ich "guru" wiemy, że jego ojciec jest wysoko w straży miejskiej. Im nigdy nie chodzi o kibicowanie, tylko o bójki. Szkoda tylko, że nie mają honoru i w 20 proponują solo 3 chłopakom, albo ganiają młode dzieciaki, które grają w nogę. Cały Piotrkowianin, Polonia to pajace związane z Leszkiem od ŁKS-y. Którzy potrafią bić słabszych, albo są cwani jak są w przewadze. Nie mają żadnych zasad. Szkoda, że policja nic nie potrafi z tym zrobić. Przepraszam zapomniałem policja dostaję od nich działkę. To miasto, kiedyś piękne zawsze za Widzewem, a teraz się sprzedało.

124

okok ~okok (Gość)04.02.2017 21:21

Najmniej w mieście potrzebna jest hala sportowa, jeszcze jedna.
A wyszaleć niech się wyszaleją w domu i ojcom niech rozpier... drzwi i cokolwiek innego chcą.
Kiedyś było więcej Piotrkowian niż obecnie, wyższej rangi drużyny niż obecnie i hala była wystarczająca.

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat